CIVO - Vleesafdeling
CIVO - Vleesafdeling
Etentje met Angel Casal
Bezoek van prins Sayyid Shabib Bin Taimur Al Said
Mr. Pieter van Vollenhove bezoekt TNO Apeldoorn
Koot en Bie in de windtunnel van TNO Apeldoorn
Werk
Regelpaneel brandstofcel
Scheersalon
EHBO-team
Kerstviering
Varestraint testbank
Bezoek aan Museum van Arthur O. Bauer, verzameling Duitse elektronica uit de 2e Wereldoorlog, 27 oktober 2010
A  A  A

Uitnodiging voor de kerstlunch en de ledenvergadering, die weer gecombineerd wordt met de nieuwjaarsbijeenkomst.

17 Januari 2018

Hierbij heeft het bestuur van eTNOs Regio West weer het genoegen om u uit te nodigen voor twee traditionele activiteiten, namelijk:
• De kerstlunch in partycentrum Het Witte Paard te Nootdorp op woensdag 20 december 2017
• De ledenvergadering, die weer gecombineerd wordt met de nieuwjaarsbijeenkomst op 17 januari 2018.
We hopen weer velen van u weer te ontmoeten.

Kerstlunch
Ook in 2017 sluit Regio West het jaar af met een sfeervolle gezellige kerstlunch. Evenals de voorgaande acht jaren wordt de kerstlunch weer gehouden in het Witte Paard. Onder het genot van een warme lunch en een drankje kan bijgepraat worden. Er zal rustige achtergrond muziek verzorgd worden.
De inloop is vanaf 12:00 uur en u wordt dan voorzien van koffie met wat lekkers. Vanaf 13:00 uur wordt een driegangen lunch opgediend. Tijdens de lunch worden twee glazen wijn, sap of frisdrank geserveerd. Resterende drankjes zijn voor eigen rekening. Het gezellig samenzijn wordt afgesloten met een kopje koffie of thee, met een bonbon. De verwachte eindtijd is rond 16:00 uur.

Opgave en kosten:
U kunt zich tot 12 december aanmelden via het bijgevoegde aanmeldformulier. Telefonisch aanmelden is niet mogelijk. Alleen in het geval van dringende vragen kunt u terecht bij Johan Postel 015 2570081 of Albert Schippers 079 8880603.
Dus deze keer niet bij Ria Hooftman.

Op de dag van de kerstlunch kunt u ons telefonisch bereiken onder de mobiele nummers 06 39852072 of 06 52163717. De kosten voor de kerstlunch bedragen € 20,00 voor leden en € 40,00 voor introducés. U kunt die kosten overmaken door storting op rekening NL07INGB0004782770, t.n.v. vereniging eTNOs in Zoetermeer. Het geld voor de kerstlunch moet voor 13 december op de rekening van eTNOs staan. Wilt u s.v.p. vermelden dat de storting betrekking heeft op de kerstlunch. U ontvangt van ons geen bevestiging. Mocht de activiteit overboekt zijn of om andere reden niet doorgaan, dan laten wij u dit uiteraard weten.

De adresgegevens van het Witte Paard zijn:
Gildeweg 2
2632 BA Nootdorp
Telefoon 015 310 91 80

Bereikbaarheid van het Witte Paard
• Met de trein
Via treinstation Ypenburg (treinverbinding tussen Den Haag centraal, Voorburg, Ypenburg, Zoetermeer, Gouda).
Met de auto vanaf A13 Delft/RotterdamVolg richting Den Haag A4. Bij Prins Clausplein richting Zoetermeer/Utrecht volgen. Neem afslag Nootdorp. Ga aan het einde van de afrit naar rechts. Blijf de weg volgen. Ga aan het einde naar rechts. Bij de eerste rotonde ziet u aan uw rechterhand het Witte Paard.
• Met de auto vanaf A12 Utrecht-Den Haag
Neem afslag Nootdorp. Bij de rotonde de snelweg oversteken. Blijf de weg volgen. Ga aan het einde naar rechts Bij de eerste rotonde ziet u aan uw rechterhand het Witte Paard.Ledenvergadering en Nieuwjaarsbijeenkomst op de pier van Scheveningen op woensdag 17 januari 2018.
Het ochtend programma is als volgt:
10.00-10.30 ontvangst met koffie/thee en zoetigheid
10.30 start ledenvergadering: De notulen van de vorige ledenvergadering kunt u vinden op http://www.etnos.nl. Ook zullen er bij de zaal exemplaren van de notulen beschikbaar zijn
11.35 informatie van TNO Pensioenfonds (zie wijziging)
12:15 aperitief/nieuwjaarsborrel
12:45 lunchbuffet
14:15 mogelijkheid deel te nemen aan ritje met het reuzenrad. Na het reuzenrad kan er vrij rondgekeken worden op de pier en op de boulevard.

----------------------------- WIJZIGING PROGRAMMA ---------------------------------------------
In de uitnodiging die de leden hebben ontvangen staat dat het TNO Pensioenfonds een stuk informatie zal geven, maar deze presentatie zal plaatsvinden op 8 maart 2018.
Hiervoor gaat u nog een uitnodiging van het Pensioenfonds ontvangen.
Gelukkig hebben wij nu voor de ledenvergadering een vervanging gevonden en krijgen de leden een presentatie van het Zilveren Kruis met als thema: Prettig ouder worden.

---------------------------------------------------------------------------------------

Het reuzenrad op de pier heeft 36 gesloten gondels. Alle gondels zijn verwarmd en beschikken over luxe zitjes. Elke gondel biedt plaats aan zes personen en draait heel stabiel rond. Vanuit de gondel is er een panoramisch uitzicht over de zee, het strand en de skyline van Den Haag. Het rondje in het reuzenrad duurt ongeveer 25 minuten.
Indien de loopafstand van begin pier tot het restaurant, ongeveer 400 meter, te ver is, kan gebruik worden gemaakt van het georganiseerde vervoer. U dient dit wel op te geven bij de aanmelding.

Opgave en kosten:
U kunt zich tot 10 januari 2018 aanmelden via het bijgevoegde aanmeldformulier. Telefonisch aanmelden is niet mogelijk. Alleen in het geval van dringende vragen kunt u terecht bij Johan Postel 0152570081 of Albert Schippers 079 8880603. Op de dag van de ledenvergadering kunt u ons telefonisch bereiken onder de mobiele nummers 0639852072 of 06 52163717. Aan het bijwonen van alleen de ledenvergadering (exclusief borrel, lunch en reuzenrad) zijn geen kosten verbonden. De kosten voor het gehele programma bedragen € 21,00 voor leden en € 42,00 voor introducés en moeten voor 10 januari voldaan zijn.

Bereikbaarheid met de auto
Er zijn verschillende parkeergarages waar u terecht kunt.
Vanuit Amsterdam (via A4), Rotterdam (via A13) en Utrecht (via A12) tot aan knooppunt Prins Clausplein A12 richting Voorburg. Doorrijden tot einde A12. Hier rechtsaf Benoordenhoutseweg op en na 800 meter bij de stoplichten eerste links de van Alkemadelaan in. Deze laan gaat over in de Zwolse straat. Om te parkeren slaat u bij de stoplichten bij het TINQ pompstation rechtsaf en rijdt u de Parking Scheveningen-Bad in. U moet hier onder de grond zo ver mogelijk doorrijden om zo dicht mogelijk bij de pier te parkeren. U kunt daar de trap of lift naar boven nemen. Bij het verlaten van de parkeergarage slaat u rechtsaf en loopt u richting het kruispunt. Bij het oversteken kunt u alleen maar rechtdoor nemen. De tijd is ongeveer 10 minuten tot u bij de Pier aankomt.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer
Komt u met het openbaar vervoer naar Scheveningen, dan stapt u uit bij halte Kurhaus.
• Vanuit Den Haag Centraal kunt u verder reizen met tramlijn 9
• Vanuit station Den Haag Laan van NOI neemt u buslijn 22
• Vanuit Den Haag Hollands Spoor kunt u reizen met tram 1 en tram 9.